AFFILIATE-PROGRAMMA

COMMISSIE OP AANKOPEN VAN KOPERS DIE VIA U BIJ UNDERARMOUR.COM. ZIJN GEKOMEN

VIA HET AFFILIATE-PROGRAMMA VAN UNDER ARMOUR kunnen websites een link opnemen naar www.underarmour.nl en een commissie krijgen op verkopen via doorklikken. Under Armour doet de orderafhandeling die voortkomt uit een doorklik en neemt ook de klantenservice voor zijn rekening. U hoeft alleen maar voor traffic en kopers te zorgen. Als u een link plaatst naar www.underarmour.nl, krijgt u toegang tot de grootste online voorraad van Under Armour-producten: van onze populaire HeatGear® en ColdGear®-collecties tot onze allernieuwste Mountain- en Performance Training-productlijnen.

Meld u nu aan

 

VEELGESTELDE VRAGEN AFFILIATE-PROGRAMMA

WANNEER EN HOE KRIJG IK BETAALD?

De commissie wordt maandelijks uitgekeerd.


HOE KUNNEN JULLIE ZIEN DAT EEN KOPER VIA MIJN SITE BIJ JULLIE TERECHT IS GEKOMEN?


Als de links op uw website volgens de instructies zijn geplaatst en zorgen voor doorklikken naar www.underarmour.com, kan de herkomst van bezoekers en kopers precies worden getraceerd. We maken hiervoor gebruik van cookies. De links op uw site bevatten een unieke ID van uw website. Als een bezoeker via uw links bij ons terechtkomt en een aankoop doet, zijn we u een bedrag verschuldigd.

KUNNEN ER OOK ORDERS OP MIJN WEBSITE WORDEN GEPLAATST?


Nee. Regelmatige updates van onze artikelen, kortingsaanbiedingen en het controleren van onze voorraad maken integraal deel uit van onze winkelomgeving. Omdat we willen garanderen dat onze artikelen op voorraad zijn en een uitstekende klantenservice willen bieden, moeten we de transacties zelf hosten. Wij dragen zorg voor de orderafhandeling en de klantenservice, zodat u zich kunt richten op uw website en het genereren van traffic.


BIEDEN JULLIE RAPPORTAGE ONLINE?

Ja. Zodra u bent toegelaten tot het programma krijgt u toegang tot uw eigen pagina voor Affiliate Partner Tracking & Reporting. U kunt dan op elk gewenst moment een overzicht zien van uw inkomsten en de traffic die u hebt gegenereerd. Deze overzichten tonen niet alleen wat u hebt verdiend, maar geven ook andere performance-indicatoren van uw website. Aan de hand hiervan kunt u uw deelname aan en potentiële inkomsten uit het programma maximaliseren.
KRIJG IK OOK EEN COMMISSIE OVER MIJN EIGEN AANKOPEN?

Ja. Als u via een Under Armour Online Affiliate-programmalink op uw eigen website doorklikt naar www.underarmour.com kunt u op al uw aankopen een commissie krijgen.

WAT GEBEURT ER ALS EEN ARTIKEL RETOUR WORDT GESTUURD?

Als een artikel retour wordt gestuurd en door ons wordt terugbetaald of als bij (vermoedens van) fraude een creditcardbetaling wordt ingetrokken, wordt de commissie over die transactie in mindering gebracht op uw account. Als een artikel wordt geruild voor een ander artikel of als we bij verlies of schade tijdens transport een vervangend artikel naar de klant sturen, heeft dit geen consequenties voor uw commissie.WIE KUNNEN
ER AAN HET PROGRAMMA DEELNEMEN

WAT MOET IK PRECIES DOEN?

Lees eerst de overeenkomst van Affiliate Window en vul het online aanvraagformulier in. U krijgt bericht als uw website wordt toegelaten. Tijdens de evaluatieperiode bezoeken wij uw website om zeker te stellen dat uw website past binnen het Under Armour Online Affiliate-programma. Na goedkeuring krijgt u uitgebreide instructies over hoe u kunt inloggen in uw account en hoe u uw links kunt selecteren en plaatsen. U kunt uit verschillende banners, buttons en tekstlinks kiezen.

Zodra u uw links hebt geplaatst, kunt u extra inkomsten genereren. Na verloop van tijd kunt u het programma verder optimaliseren en uw inkomsten vergroten. Met verdere vragen of voor meer informatie over promotie en best practices kunt u terecht bij Affiliate Window.

HOE WERKT HET?

Met het Under Armour Online Affiliate-programma kunt u commissie verdienen door bezoekers via uw website door te linken naar underarmour.com. Het is ook een uitstekende manier om uw eigen website te verbeteren en uw klanten meerwaarde te bieden. Via het Affiliate Window-netwerk krijgt u toegang tot een online rapportagesysteem, dat met een wachtwoord is beveiligd, met uitgebreide statistieken van uw eigen website. Als u banners, buttons of promotielinks naar www.underarmour.com op uw website, of in uw nieuwsbrief of e-mails opneemt en als dit leidt tot een bezoek aan en een aankoop op www.underarmour.com krijgt u een percentage van het verkoopbedrag. Wij nemen de orderafhandeling en klantenservice voor onze rekening. We houden ook uw verkopen bij en sturen u maandelijks een inkomstenoverzicht.
.

WAAROM DEELNEMEN?

Het is gratis. U verdient er geld mee. Uw website krijgt meerwaarde en het stimuleert bezoekers om uw website nogmaals te bezoeken. Het is gemakkelijk. U krijgt commissie en www.underarmour.com draagt zorg voor de orderafhandeling en klantenservice.
  • Telefonische ondersteuning
    00800-82766871
    maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00