Retourneren

Beleid GRATIS retourneren

Als je niet 100% tevreden bent over een artikel, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst retour zenden. Na 30 dagen kun je je bestelling niet meer retourneren. Stuur bij retourzending het retourformulier mee.

OPMERKING: Uitsluitingen zijn van toepassing op elektronica. Elektronische producten kunnen alleen worden geretourneerd als deze defect blijken te zijn.

fms format

Je online bestelling retour zenden met postnl

In de doos vind je een voorgedrukt label waarmee je je artikelen gratis kunt retourneren. Plak dit retourlabel op het pakket en verwijder of verberg het oude verzendlabel. Je kunt je pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde PostNL-pakketpunt. Klik hier om het dichtstbijzijnde Pakketpunt te vinden

Je online bestelling retour zenden met UPS

In de doos vind je een voorgedrukt label waarmee je je artikelen gratis kunt retourneren. Plak dit retourlabel op het pakket en verwijder of verberg het oude verzendlabel. Je kunt je pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde UPS Access Punt. Klik hier om het dichtstbijzijnde Access Punt te vinden. Je kunt eventueel contact opnemen met UPS op het volgende telefoonnummer 020-504 0500. Indien je geen UPS label aantrof in de doos kun je hieronder inloggen om een nieuw label te printen.

Accounthouder

GASTEN

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Je kunt een artikel alleen retourneren in de winkel waar je het hebt gekocht. Informeer in de winkel naar het retour- en ruilbeleid. Je kunt geen artikelen die je hebt gekocht via de website van Under Armour retourneren in een winkel.

LIVE CHAT Ma-Vrij van 7.00 tot - 23.00 uur
Zat-Zon van 9.00 tot - 23.00 uur

TELEFONISCHE ONDERSTEUNING 00800-82766871 Ma-Vrij van 9.00 tot - 18.00 uur