Retourneren en ruilen

Wij staan achter alles wat we maken. Dat is het bewijs van onze passie voor sportieve prestaties en onze voortdurende ondersteuning van sporters, overal ter wereld. Dus als je niet geheel tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, zorgen wij ervoor dat het opgelost wordt.

Beleid GRATIS retourneren

Als je niet 100% tevreden bent over een artikel, kun je het binnen 50 dagen na ontvangst retour zenden. Na 50 dagen kun je je bestelling niet meer retourneren. Stuur bij retourzending het retourformulier mee. Neem contact met ons op via 00800-82766871 als een artikel beschadigd is afgeleverd.

Je online bestelling retour zenden

Wil je een of meer artikelen retourneren? Volg dan heel eenvoudig de volgende stappen.

Accounthouder

GASTEN

EEN ARTIKEL RUILEN

Als je een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of ander artikel, kan dat altijd. De gemakkelijkste en snelste manier is om de artikelen die je niet wilt houden, te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor de gewenste artikelen.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Je kunt een artikel alleen retourneren in de winkel waar je het hebt gekocht. Informeer in de winkel naar het retour- en ruilbeleid. Je kunt geen artikelen die je hebt gekocht via de website van Under Armour retourneren in een winkel. Neem contact met ons op via 00800-82766871 als een artikel beschadigd is afgeleverd.

TELEFONISCHE ONDERSTEUNING 00800-82766871 Ma-Vrij van 9.00 tot - 17.00 uur