Verzendinformatie

 
OVERZICHT VERZENDKOSTEN

 

BESTELBEDRAG   STANDAARD VERZENDING PICK-UP POINT  
  DHL 1 - 2 werkdagen 1 - 2 werkdagen
  PostNL   1 - 3 werkdagen
  UPS   1 - 3 werkdagen
Tot €60   €4.95 GRATIS*
Boven  €60   GRATIS GRATIS*

*Verzending naar PostNL afhaalpunten kost €2,99. Verzending naar DHL en UPS afhaalpunten is gratis.

Houd er rekening mee dat op feestdagen de verzendtijd 1-2 dagen langer kan duren.

 

 Verzending naar een pick-up point is altijd gratis, er is geen minimum bestelwaarde nodig. Het is beter voor het milieu dan de standaard levering en het helpt onze koerier partners om meer efficient te zijn, uitstoot te verminderen en om bij te dragen aan minder verkeer op de weg.
We zijn toegewijd om verantwoordelijke verpakking en transport keuzes te maken, en we zullen blijven werken aan verbeterde opties voor jou en het milieu.

Hou er rekening mee dat de volledige verzendkosten niet bij de terugbetaling zijn inbegrepen, tenzij de gear bij aankomst defect was.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Als je een geregistreerde gebruiker bent, kun je je bestelling volgen onder je Bestelgeschiedenis. Als je een bestelling als gastgebruiker hebt geplaatst, kun je je bestelling volgen door naar de pagina Volg mijn bestelling te gaan. Als je de tracking-URL van je pakket niet kunt vinden, kijk dan in de verzendingbevestiging. Als je denkt dat je die e-mail niet hebt ontvangen, kijk dan ook in je folder met spammail. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag de status van je levering te controleren.

Hoe verander ik de details van mijn bestelling, zoals het bezorgadres of tijdvak?
Ga naar onze pagina met bestelstatus om de meest recente status van je verzending te bekijken. Je kunt de website van de bezorgdienst bezoeken om te zien welke opties beschikbaar zijn. Voor bezorging aan huis biedt de DHL Express-app de mogelijkheid om de tijd en locatie te wijzigen. Als je een afgiftepunt hebt geselecteerd, kun je momenteel de locatie niet wijzigen.

Het lijkt erop dat mijn pakket is kwijtgeraakt. Wat kan ik doen?
In het onwaarschijnlijke geval dat je je pakket niet kunt vinden, hoewel het als bezorgd in het systeem staat, kun je contact opnemen met onze klantenservice. We stellen dan onmiddellijk een onderzoek in. Onderzoeken naar vermiste pakketten kunnen tot 14 dagen in beslag nemen. Houd er rekening mee dat we je bezorging na 30 dagen vanaf de besteldatum niet kunnen onderzoeken.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij snel aan het werk om deze te verwerken. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je geplaatste bestelling te annuleren of te wijzigen. Als je een artikel niet wilt houden, kun je het retourneren.
Zie ons retourgedeelte voor meer informatie.

LIVE CHAT Ma-Zon van 9.00 tot 17.00 uur

 

WHATSAPP +31611269614Ma-Zon van 9.00 tot 17.00 uur

 

TELEFONISCHE ONDERSTEUNING

00800-82766871 Ma-Wo van 9.00 tot 12.00 uur