TECH: STOFFEN & FOOTWEAR

Dankzij deze slimme materialen werken onze outfits altijd in jouw voordeel.

BLIJF KOEL

COOLSWITCH
VERKOELT HET LICHAAM EN DE HUID ZODAT JE LANGER KUNT PRESTEREN.
UA CoolSwitch heeft een unieke coating aan de binnenzijde die lichaamswarmte afvoert zodat je koel blijft en langer kunt doorgaan.
Shop nu
HEATGEAR®
DRAAG DIT OM JE KOEL, DROOG EN LICHT TE VOELEN.
Onze oprichter kwam op deze briljante stof toen hij zich in het zweet werkte in de felle zon. Deze superademende stof voert zweet af en reguleert de lichaamstemperatuur zodat je ongekend koel, droog en licht blijft.
Shop nu
MICROTHREAD
WAT HOUDT JE TEGEN?
UA MicroThread-technologie zorgt voor een koel, vochtopnemend microklimaat rond het lichaam. De stof plakt en schuurt niet, en rekt mee zonder zweet vast te houden. Met andere worden: alsof je niets aanhebt.
Shop nu
HEATGEAR® ARMOUR
DIT IS JE STARTPUNT.
Armour® Baselayer is de “tweede huid” waarin alle atleten beter presteren. De zachte lichtgewicht stof biedt optimale ondersteuning met behoud van comfort.
Shop nu

BLIJF WARM

ARMOUR® FLEECE
GEWICHTLOOS WARM BLIJVEN.
Armour® Fleece heeft een zachte, geruwde binnenkant die warmte vasthoudt en een gladde buitenkant die je beschermt tegen de elementen.
Shop nu
COLDGEAR® INFRARED
STAY WARMER LONGER.
Voering van ColdGear® Infrared, met zachte, warmtegeleidende coating aan de binnenkant, voor het absorberen en vasthouden van lichaamswarmte.
Shop nu
COLDGEAR®
DRAAG DIT OM JE WARM, DROOG & LICHT TE VOELEN.
Hier vertrouw je als sporter op wanneer het kwik daalt. Met ColdGear blijf je zonder extra gewicht of volume bij koud weer toch lekker warm.
Shop nu

BLIJF DROOG

GORE-TEX
HOUDT JE GEGARANDEERD DROOG
Gemaakt van de sterkste stof en grondig getest op goede prestaties, zelfs bij superintensief gebruik.
Shop nu
UA STORM
BLIJF ALTIJD DROOG
Een rangschikking van kleding die je beschermt tegen wind en regen, ongeacht de weersomstandigheden.
• UA Storm1: Waterafstotend
• UA Storm2: Volledig waterafstotend en winddicht
• UA Storm3: Waterproof en winddicht
Shop nu

BLIJF ALERT

ALLSEASONGEAR®
DRAAG DIT OM JE DROOG & LICHT TE VOELEN.
AllSeasonGear® is gemaakt van revolutionaire materialen die zich aanpassen aan alle weersomstandigheden. Het Moisture Transport System zorgt voor regulering van de temperatuur en optimaal ademend vermogen.
Shop nu
CHARGED COTTON®
MOTHER NATURE MADE IT. WE MADE IT BETTER.®
Unieke katoenblend van hoogwaardig materiaal droogt sneller dan normaal katoen... maar is even zacht en comfortabel.
Shop nu
CLUTCHFIT™
FLEXIBEL ONDER DRUK
De slimme zandloperstructuur volgt de contouren van je lichaam, in rust én in actie. Dit betekent dat het je niet alleen perfect past, maar al je bewegingen ondersteunt.
Shop nu
THREADBORNE™
VERBETERDE MATERIALEN. PERFECT COMFORT.
Door voortdurend de grenzen van design en productie op te zoeken, hebben we nieuwe stoffen ontwikkeld die tot op de draad perfect zijn.
Shop nu

BLIJF IN BEWEGING

UA HOVR™
LIFTS YOU UP.
UA HOVR™-technologie geeft een gevoel van gewichtloosheid en zorgt voor optimale energieteruggave en schokabsorptie tijdens elke run.
Shop nu
CHARGED CUSHIONING
ZET ENERGIE OM IN PURE KRACHT
Charged Cushioning voelt perfect aan onder je voeten, zodat je meteen klaar bent om te gaan hardlopen. Je krijgt direct energie en de landing van je voet wordt op een responsieve en comfortabele manier gedempt.
Shop nu
UA SPEEDFORM®
THIS IS WHAT FAST FEELS LIKE.™
Met het ontwerp van de eerste schoen in een beha-fabriek gingen we in tegen alle bestaande ontwerpregels. De revolutionaire voorgevormde naadloze hielkap biedt ongeëvenaard comfort en ongekende prestaties dankzij de ultieme pasvorm.
Shop nu
UA MICRO G®
ZET EEN GEDEMPTE LANDING OM IN EEN EXPLOSIEVE START
UA Micro G is lichter en dunner dan traditioneel schuim en geeft een ultraresponsieve demping en optimaal contact met de grond voor betere prestaties, stabiliteit en comfort.
Shop nu