TECH: STOFFEN & FOOTWEAR

Dankzij deze slimme materialen werken onze outfits altijd in jouw voordeel.

BLIJF KOEL

HEATGEAR®
DRAAG DIT OM JE KOEL, DROOG EN LICHT TE VOELEN.
Onze oprichter kwam op deze briljante stof toen hij zich in het zweet werkte in de felle zon. Deze superademende stof voert zweet af en reguleert de lichaamstemperatuur zodat je ongekend koel, droog en licht blijft.
Shop nu
ISO-CHILL
HOUDT JE KOELER ZODAT JE LANGER KUNT DOORGAAN.
Het is aangetoond dat Iso-Chill je lichaam koeler houdt, waardoor je langer kunt doorgaan en pas later je prestatiepiek bereikt. Gemaakt met lintvormige nylonvezels die platliggen en de warmte verspreiden zodat het materiaal letterlijk koel aanvoelt.
Shop nu
HEATGEAR® ARMOUR
DIT IS JE STARTPUNT.
Heatgear® Armour Baselayer is de “tweede huid” waarin alle atleten beter presteren. De zachte lichtgewicht stof biedt optimale ondersteuning met behoud van comfort.
Shop nu

BLIJF IN BEWEGING

HOVR™
LIFTS YOU UP.
HOVR™-technologie geeft een gevoel van gewichtloosheid en zorgt voor optimale energieteruggave en schokabsorptie tijdens elke run.
Shop nu
CHARGED CUSHIONING
ZET ENERGIE OM IN PURE KRACHT.
Charged Cushioning voelt perfect aan onder je voeten, zodat je meteen klaar bent om te gaan hardlopen. Je krijgt direct energie en de landing van je voet wordt op een responsieve en comfortabele manier gedempt.
Shop nu
MICRO G®
ZET EEN GEDEMPTE LANDING OM IN EEN EXPLOSIEVE START.
Micro G® is lichter en dunner dan traditioneel schuim en geeft een ultraresponsieve demping en optimaal contact met de grond voor betere prestaties, stabiliteit en comfort.
Shop nu

BLIJF WARM

COLDGEAR®
DRAAG DIT OM JE WARM, DROOG & LICHT TE VOELEN.
Hier vertrouw je als sporter op wanneer het kwik daalt. Met ColdGear® blijf je zonder extra gewicht of volume bij koud weer toch lekker warm.
Shop nu
ARMOUR® FLEECE
GEWICHTLOOS WARM BLIJVEN.
Armour® Fleece heeft een zachte, geruwde binnenkant die warmte vasthoudt en een gladde buitenkant die je beschermt tegen de elementen.
Shop nu
COLDGEAR® INFRARED
STAY WARMER LONGER.
Voering van ColdGear® Infrared, met zachte, warmtegeleidende coating aan de binnenkant, voor het absorberen en vasthouden van lichaamswarmte.
Shop nu

BLIJF DROOG

STORM
BLIJF ALTIJD DROOG.
Een rangschikking van kleding die je beschermt tegen wind en regen, ongeacht de weersomstandigheden.
Shop nu
GORE-TEX
HOUDT JE GEGARANDEERD DROOG.
Gemaakt van de sterkste stof en grondig getest op goede prestaties, zelfs bij superintensief gebruik.
Shop nu

BLIJF ALERT

RUSH
SCIENTIFICALLY TESTED. ATHLETE PROVEN.
RUSH, onze nieuwe workout kledinglijn, is gemaakt van innovatieve materialen verrijkt met mineralen. Daardoor wordt energie teruggeven aan het lichaam, zodat jij beter presteert.
Shop nu
RECOVER
RECOVER FASTER. RETURN BETTER.
Recover is een nieuwe collectie met gear die is gemaakt van innovatieve materialen verrijkt met mineralen die ervoor zorgen dat energie wordt teruggekaatst en het herstel wordt bevorderd.
Shop nu
CHARGED COTTON®
MOTHER NATURE MADE IT. WE MADE IT BETTER.®
Unieke katoenblend van hoogwaardig materiaal droogt sneller dan normaal katoen... maar is even zacht en comfortabel.
Shop nu